Tonen van verrijkingen

Om verrijkingen in Delpher te kunnen zien en deze te kunnen verbeteren of toevoegen vanuit Delpher moet Delpher aangepast worden. Het is echter ook mogelijk zonder de broncode van Delpher aan te passen in de browser veranderingen aanbrengen om gebruik te maken van verrijkingen. Op dit moment hebben we de volgende opties:


  1. Sleep deze link (Verrijk Delpher) naar uw bladwijzerbalk. Voor elke Delpher resultaatpagina waar u iets met verrijkingen wilt doen klikt u op deze bladwijzer en worden de verrijkingen getoond en kunnen ook gecorrigeerd worden. Zie video
  2. of
  3. Installeer . Als dit gebeurd is, moet het volgende script opgevraagd worden. U krijgt dan de vraag dit script te installeren. Daarna laten de resultaatpagina's in Delpher automatisch de verrijkingen zien. Zie video
    .Het wordt aangeraden Tampermonkey na gebruik te deactiveren zodat u (of anderen die van uw pc gebruik maken) niet per ongeluk een script van een niet betrouwbare partij laden!
    Er wordt nog gekeken of er een alternatief voor Tampermonkey. Dat wordt mogelijk in een later stadium aangeboden.

Wijzigen van verrijkingen

Het automatisch identificeren van namen levert soms fouten. Vanwege de geavanceerde mogelijkheden die het verrijken met geidentificeerde biedt is het wenselijk dat fouten daarin hersteld worden. Zie video.
.

.